Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

januari 2020

Verzorging Hotel Bosgoed te Lunteren

20 januari @ 20:00 - 21:30

Het wordt weer een feestje voor de oudere medemensen die een weekje genieten van het bosrijke Lunteren.

Meer weten »

MFC Het Bestegoed in Elst (Utr)

25 januari @ 19:30 - 23:00

Geniet van het Nederlandse lied en Shantyliedjes. Oud Bruin & Jong Belegen uit Rhenen zorgt deze avond voor het Nederlandse Lied. En het Shantykoor voor Anker uit Veenendaal zal zorg dragen voor de liedjes die gaan over de zee. Toegang is gratis maar kom op tijd de zaal was vorig jaar snel vol.

Meer weten »

mei 2020

Verzorgingshuis De Ridderhof Amerongen

1 mei @ 14:30 - 17:00

Wij gaan in het verzorgingshuis De Ridderhof de oudere medemens weer een gezellige middag bezorgen.

Meer weten »

Bevrijding Wageningen

5 mei @ 12:00 - 17:00

De mogelijkheid bestaat dat wij van het Shantykoor voor Anker uit het mooie plaatsje Veenendaal zullen op treden tijdens het Bevrijdingsfestival in Wageningen. Het is allemaal nog niet rond t.z.t. zal er verder informatie op onze website verschijnen. Maar toch, iets waar je rekening mee kan houden, wij zullen het fantastisch vinden om een steentje bij te dragen aan dit feest.

Meer weten »

Smartlappenfestival Oldenzaal

9 mei @ 12:30 - 18:30

Oldenzaal organiseert in samenwerking met de middenstand van Oldenzaal weer het Smartlappenfestival waar ook diversen Shantykoren aan meedoen. In de afgelopen 3 jaar is dit uitgegroeid tot een zeer gezellige dag voor de koren en publiek. De binnenstad van Oldenzaal zal op 9 mei 2020 weer volop bruisen van muziek.

Meer weten »

Tranendal tussen de Heuvels Groesbeek

21 mei @ 12:00 - 18:00

Een feest in de binnenstad van Groesbeek waar diversen koren zeemans- en Nederland talige liedjes te gehore brengen. Een aanrader voor de mensen die van muziek houden en een gezellige binnen stadje willen bekijken. Misschien gaan wij met de bus, niet leden kunnen zich ook inschrijven voor de bus als er nog plaatsen over zijn. Kosten zijn € 15.00 per persoon. Opgeven via onze website onder boekingen.

Meer weten »

juni 2020

Festival Blaozen en Bleren Lunteren

6 juni @ 12:00 - 17:30

Festival in de binnenstad van Lunteren

Meer weten »

Festival Zaltbommel

13 juni @ 12:00

Grootst opgezet festival wat jaarlijkse terugkeer. Binnenstad van Zaltbommel en aan de Waalkade. Misschien gaan wij met een touringcar niet leden kunnen zich opgeven om mee te rijden kosten zijn € 15.00 per persoon. Opgeven via onze website via boekingen.

Meer weten »

Festival Driebergen

20 juni @ 08:00 - 17:00

Festival in de binnenstad van Driebergen op de Traay

Meer weten »

juli 2020

Smartlappenfestival Sjaanellekes Venray

4 juli @ 12:00 - 17:30

Ja wij gaan weer naar Venray want afgelopen jaar was het een feestdag waar mensen nu nog over spreken. Dus wij zijn er zeer erkentelijk voor dat wij weer zijn uitgenodigd. Het festival zal plaats vinden in de binnenstad, kom maar kijken. Wij gaan met een touringcar kosten leden € 10.00 niet leden € 15.00. incl. koffie of thee op de heen reis. Dus wil u met het Shantykoor een dagje mee geeft je dan op,en als er plaatsen leeg…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen